Top

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Quiltfreedom.nl gevestigd en kantoorhoudend te Achtmaal  ,is een handelsnaam van M.T.Okkema  en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Breda nr.58635068

Quiltfreedom.nl verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze algemene voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de online winkel . Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

1. Algemeen ;

Op al onze goederen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van de order in onze winkel. Ter bevestiging sturen wij u een e-mail met daarin alle order/adres gegevens die u heeft ingevuld.

2. Prijzen ;

De door ons genoemde prijzen zijn in euro's inclusief BTW.

Quiltfreedom.nl zal de gangbare Post.nl posttarieven hanteren.Indien Uw verzending onder rembours verzonden zal worden dan berekenen we het Post.nl tarief van de op dit moment geldende kosten.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.

3.Betaling ;

Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging . In deze e-mail staat het totale bedrag vermeld.

U kunt op de volgende manieren betalen ;

3.1 Overschrijven.

U schrijft het totale bedrag (inclusief verzendkosten ) over naar rekeningnummer  RABOBANK: NL43RABO0106200313 Biccode: RABONL2U   t.n.v. M.T Okkema te Achtmaal  met als betalingskenmerk uw ordernummer en naam van het produkt. Bij deze betaalmethode kan het enige dagen duren voordat wij u betaling ontvangen.

Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd.

3.2 IDEAL

Quiltfreedom.nl accepteert Ideal indien u kiest voor deze betaalmogelijkheid is bij een succesvolle verwerking uw betaling direkt bij ons binnen en kunnen wij uw order direkt in behandeling nemen.

3.3 Onder rembours.

Als u kiest voor betalen onder rembours betaalt u bij aflevering van de goederen aan de postbode. Voor een levering onder rembours brengen wij een bedrag in rekening.  Onder rembours is alleen mogelijk aan een verzendadres in Nederland. De adresgegevens e.d. worden extra gecontroleerd op juistheid. Dit om fraude te voorkomen.

4. Verzendwijze.

Het transport binnen Nederland en Belgie wordt verzorgt door Post.nl.

Verzendkosten naar overige EU landen geschied in overleg met de klant.

Wij verpakken het gekochte artikel in kadopapier indien gewenst deze service is gratis.

5. Levering.

5.1 Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan Post.nl.

5.2 Als artikelen een langere levertijd hebben dan 7 werkdagen , wordt u via de mail hiervan op de hoogte gebracht. Indien de levertijd langer is dan 15 dagen , heeft u het recht om de overeenkomst te beeindigen.

5.3. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden.

5.4. Mocht de bezorger u bij levering niet thuis treffen, dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. U kunt daarmee met een geldig legitimatiebewijs de bestelling afhalen op het postkantoor. De bestelling blijft dan 3 weken op het postkantoor liggen voordat het naar ons wordt teruggezonden. Indien dit gebeurt zijn de verzendkosten voor uw rekening.

6. Retourneren.

Na ontvangst van de door uw bestelde goederen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als u hier voorafgaand via e-mail melding van heeft gemaakt. Na ontvangst van de retourzending, zal  binnen 14 dagen het orderbedrag teruggestort worden.De verzendkosten zijn voor Uw rekening.

Dit recht is niet van toepassing indien ;

6.1. Goederen gebruikt zijn.

6.2. De koper zelf een gebrek heeft hersteld.

6.3. Vermissing van de orginele verpakking en aanhechting van het label.

7. Garantie.

Indien u een beschadigd produkt ontvangt , wordt deze door ons omgeruild voor eenzelfde produkt.

Hiertoe dient u binnen 7 dagen na verzending contact op te nemen.

8.Klachten.

Wij doen er alles aan om klachten te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan vernemen wij dit graag van u.

9. Aansprakelijkheid.

Quiltfreedom.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direkt of indirekt, die na de levering, door welke oorzaak dan ook , ontstaan aan u of uw gezinsleden , aan uw zaken, aan derden of aan zaken van derden.

10. Privacy.

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Quiltfreedom.nl gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

11. Copyright.

Alle rechten voorbehouden. Gebruik van teksten en beeldmateriaal is verboden voor persoonlijke en/of zakelijke doeleinden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd , opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Quiltfreedom.nl